PowerHouses is een moderne vorm van huiskerk die online wordt gehouden. Nadat de openbaring van God kwam om groepen op te richten in 2013, heeft God het geleid tot een online gemeenschap.

Het begon allemaal met mensen die contact opnamen, met hulp vragen voor leiding aangaande hun Christelijke levenswandel. Wij begonnen om de week met individuele gesprekken en eens in de maand een studie. Hierna begonnen wij de volgende stappen te zetten om een online kerk op te zetten.

In 2019 begon de testfase met een klein groepje gelovigen die deelnamen aan Biynah (onze online discipelschapscursus). Na deze test fase succesvol te hebben afgerond zijn wij in 2020 effectief online gegaan.

In deze tijd waarin wij leven zijn er velen die niet kunnen of naar een fysieke kerk willen gaan. Hierom is PowerHouses ideaal voor diegenen die zoekende zijn naar meer van God. Mensen die in kleine hechte gemeenschappen hun geloof willen uitwerken. Mensen die op deze manier de wereld om hun heen willen veranderen. Mensen die altijd een passie hebben gehad om God te dienen maar nooit de kans hebben gekregen. Mensen die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met God en het Christelijk geloof.

PowerHouses is een online kerk, waarbij kleine groepjes elkaar wekelijks online ontmoeten. Je bent niet afhankelijk van afstand en je kan samen met je groep zelf bepalen wanneer je elkaar ontmoet.

PowerHouses zijn ook gelovigen die toegerust worden om hun eigen bediening uit te werken met God.

Wil je een diepere relatie met God? Heb je het gevoel vast te zitten en niet te groeien in je geloofswandel? Wil je simpelweg meer van God zonder door de hoepels van georganiseerde religie te springen?

Powerhouses kan je daarbij helpen. Stuur ons een bericht en wij nemen zsm contact met jou op. Kijk ook even op onze site voor meer informatie hoe wij te werk gaan zodat je alvast een indruk krijgt.

In onze winkel vind je ook talloze gratis leesmateriaal waarbij je ook inzicht krijgt wat wij geloven en hoe de studies van “Biynah” eruit zien.

Wij heten u welkom op onze website.

PowerHouses
Samen zijn wij sterker!