Wanneer je lid wilt worden van PowerHouses, dan kan je de aanmeld formulier invullen. Wanneer u dit heeft ingevuld, krijgt u van ons een kampvuur groep toegewezen waarvan u deel word.

Powerhouses online kampvuur groepen zijn bedoeld om gelovigen bijeen te brengen in een open setting. Hier kunnen groepen net als bij een kampvuur hun leven met God delen. Samen met je groep zal je elkaar wekelijks ontmoeten om de kampvuur. Elke groep heeft een groepsleider. De groepsleider zal samen met de groep bepalen hoe de wekelijkse kampvuur plaats vind. Je kan dan b.v. denken aan het tijdstip, en orde in de groep. Samen met je groep zal je zelf je wekelijkse ontmoeting invullen. Dit kan bestaan uit aanbidding, studies, gebed, gesprekken, vragen en antwoorden, getuigenissen, hulp vraag, etc.

Het kampvuur staat symbolisch voor de liefde Gods. Gods liefde word getoond door het leven van Jezus Christus die er alles voorover had om herstel te brengen aan de mens. Persoonlijk herstel en het meest belangrijke een herstel in jou relatie met God. Hij leert ons om getransformeerd te worden door Gods liefde. Zoals men weet kan vuur verlichtend en warm zijn maar aan de andere kant ook kwetsbaar en pijnlijk. Dit houd in dat wij open en transparant moeten zijn zonder enige vorm van oordeel. Soms zullen er ook pijnlijke momenten zijn waarbij wij dingen moeten afleggen en in het kampvuur gooien. De liefde Gods zal alles wat onzuiver is wegbranden, en Zijn liefde zal in ons beginnen te branden. Wij zullen verlicht worden en Gods warmte zal ons vullen. Het vuur zal met de tijd aangewakkerd worden in jou, zodat je nabije omgeving ook je vuur zal opmerken. Samen zullen wij de wereld om ons heen in vuur en vlam zetten voor God en zo verandering brengen in onze samenleving.

De kern van elke samenkomst draait om Christus, liefde en goedheid. Wil je ook deel zijn van een verandering in jezelf en in de wereld om je heen door Gods liefde?

Vul dan onderstaande formulier snel in zodat je kan deelnemen aan de PowerHouses online kampvuren.