Vanmorgen werd ik wakker ik hoorde Paps zeggen dat het “HET IS NU OF NOOIT” en meer zei Hij niet op dat moment.

Even later begon Paps weer te spreken en Hij zei “Het is nu of nooit”. En Hij zei het met een serieusheid in Zijn stem “Doe Christen” zei Hij. Als men weet dat iets niet bijbels is of niet Gods hart is doe het niet, doe er niet aan mee. Doe Christus!! Weet je het niet ga de bijbel in of vraag het Hem zelf. Luister naar degenen die Hij gezonden heeft.

Je bent in de wereld maar niet van de wereld. Je hoeft niet mee te doen met wereldse activiteiten ook niet wanneer je een eigen onderneming hebt. Valentijn is geen feest van God, als je dat weet dan waarom toch aan mee doen? Aan wie draag jij je onderneming op? Je bent op de wereld maar niet van de wereld. Laat zien in jouw handelingen wie jij wilt verheerlijken wie jij wilt loven en eren. Nu is het moment om te zijn, nu is het moment om te doen. Er is geen tijd om te denken, het is tijd om te doen wat God van jouw vraagt of verlangt.

Waarom elkaar bevechten? Sla de handen en harten in elkaar. En vorm een eenheid van liefde. Kijk niet naar wie meer ontvangt. Kijk niet naar wie zijn kerkgebouw beter is of meer mensen heeft. Maar kijk naar God en God alleen. Buig de knieën van je hart want dat zal je redding zijn voor deze tijd de komende seizoen/ periode.

Men kijkt verkeerd, met de verkeerde ogen. Er zijn Christenen die uithuilen naar God “Vader waarom doet U niks? Vader, Vader, Vader” allemaal roepen ze uit naar God omdat men niet ziet. Men ziet niet dat God mensen zegt dat het nog niet te laat is, maar dat de tijd nadert.
Redeem and surrender everything on to God.
Sta op wees zoals Christus. Zorg dat je geen bloed aan je handen hebt kleven en wees geen medeplichtige van het kwaad in welk vorm of uiting dan ook. Focus je op God, leer Zijn wil kennen. Wees niet te koppig om alleen aan te nemen wat jou behaagt.

Bid voor alle mensen die de duisternis aan het licht brengen. Of het nou bekende mensen zijn die subtiel proberen het duisternis aan het licht te brengen of dat het gwn burgers zijn. Bid voor ze dat ze beschermt worden en onder de bedekking van God zullen zijn. Dat God ze zal leiden in het ontmaskeren van de duisternis. Dat zij als een lamp zullen functioneren en licht zullen schijnen in de duisternis.

No responses yet

Geef een reactie