7 Februari 2023

2 dagen geleden kreeg ik een droom over mijn vrouw dat er geest van depressie over haar heen kwam. En ze had het heel zwaar in de droom, een hele zware verdrukking en onderdrukking. En de droom was een waarschuwing voor waakzaamheid.

Vandaag ervaarden verschillende mensen in onze familie kring op hun eigen manier, deze geest. En ze vertelden dat het zwaar was om er niet aan toe te geven.

Toen kwam er een beeld van God en ik zag Mozes en het volk van Israël die de 10 plagen overleefden. Daarna zag ik hoe ze Egypte uitgeleid werden door God.

God zegt “in deze dagen is het van cruciaal belang dat zijn kinderen, de instructies van de profeten opvolgt, dan zullen ze kwaad overwinnen, en ongeschonden de overkant bereiken. Luister naar de instructies van de profeten in jullie midden, en jullie zullen voorspoedig zijn, terwijl de wereld vergaat. Luister naar de profeten, want door dezen zal ik Julie helpen navigeren in deze tijd.”

‭‭Amos‬ ‭3‬:‭6‬-‭7‬ ‭NBG51‬‬

‘Wordt de bazuin in een stad geblazen, zonder dat de inwoners opschrikken? Geschiedt er een ramp in een stad, zonder dat de Here die bewerkt? Voorzeker, de Here Here doet geen ding, of Hij openbaart zijn raad aan zijn knechten, de profeten.’

Matteüs‬ ‭10‬:‭40‬-‭41‬ ‭NBG51‬‬

‘Wie u ontvangt, ontvangt Mij, en wie Mij ontvangt, ontvangt Hem, die Mij gezonden heeft. Wie een profeet ontvangt als profeet, zal het loon van een profeet ontvangen; en wie een rechtvaardige ontvangt als rechtvaardige, zal het loon van een rechtvaardige ontvangen.’

‭‭

Woord 7 Februari 2023

Mijn man vertelde mij over zijn droom dat ik geïrriteerd bijna loosing my mind dingen zou hebben. Het hield mij toch ergens bezig niet zo zeer dat ik me zorgen ging maken maar moest er steeds aan denken. Na 2 dagen dacht ik van uhm het blijft door mijn hoofd heen gaan ga het even bij Paps neerleggen.

Ik lag gisteren (6/2/‘23) op bed en ben toen naar Paps gegaan en zei Paps ik kan het zelf wel gaan lopen invullen maar dat heeft geen zin. Wilt U mij alert en waakzaam laten zijn zodat ik me niet mee laat sleuren in hetgeen op mij af komt. Vader wilt U vechten tegen alles wat tegen mij wilt vechten.

Even later toen ik terug kwam van het toilet en mijn slaapkamer in wilde. Leek er alsof iets over mij kwam maar ook weer niet. En ineens kreeg ik de gedachtes van “zo ik kan hun nu allemaal vermoorden en gelijk kwam het volgende ik doe mijn deur op slot voordat zij mij vermoorden.” En ik voelde alsof iets weg ging van mij. En dat moment wist ik van Paps zegt me iets want die gedachtes waren niet mijn gedachtes en dat wat over mij kwam was Paps die mij mee nam en liet zien hoe de vijand te werk gaat.

Die gedachtes die ik kreeg was omdat ik meegenomen werd en zag en ervaarde hoe mannen die de afgelopen tijden hun vrouw en of gezin vermoorden zich hebben gevoeld. Het gaat allemaal in een vlaag ze hebben geen besef het overkomt ze gewoon.

Vanmorgen (7/2/‘23) werd ik wakker met een chagrijnig gevoel wat me wilde overmeesteren. En wist direct dat het niet mijn emotie was en dat het Paps was die mij wat ging zeggen. En Hij zei

🚨*WEES WAAKZAAM*🚨

Voel je je vandaag ineens chagerijnig, neerslachtig, depressief, boos of een van deze geaarde emoties ervaar en vooral wanneer het zonder aanleiding is.

Bied weerstand en laat je niet meeslepen door die emoties. Ga in gebed al is het in jezelf of fluisterend. Luister Gospel als je in de gelegenheid bent op dat moment. Niks doen is meegetrokken worden

De vijand is als een wolk mist over Gods kinderen aan het gaan om te kijken waar hij beet heeft.

Even later hoorde we in onze familiekring hoe zij op hun eigen manier te maken hebben gehad met deze geest waar Paps ons vanmorgen voor had gewaarschuwd en ons wapens gaf. En Hij herinnerde ons aan Zijn woord van 22 December 2022. En Hij zei dat woord was de voorbereiding op hetgeen nu gaande is. Het is oorlog, men kijkt met de verkeerde ogen naar het natuurlijke. Laat je niet misleiden noch verleiden. Hij bracht mij terug naar een woord wat Hij gegeven had in Februari 2021. In dat woord vertelde Paps over en welke tactieken de vijand zal gaan gebruiken voor het moment waar we nu vandaag leven.

houdt deze 3 maanden je emoties goed onder controle doe geen dingen wat God niet behaagt. Vergeet niet om te genieten van je leven dus ga niet houterig en wettisch😉 doen maar wees waakzaam

Geen leugen voor eigen best wil. Kijk niet met begerige ogen naar andere vrouwen. Steel niks, je kent het wel de 10 geboden naleven

Want de duivel gaat met verschillende tactieken komen. En elke kleine opening zo klein als een monsterzaad zal hij je grijpen. Jullie kijken met verkeerde ogen naar het natuurlijke. Wees waakzaam en bid voor een ieder en alle kinderen.

Let op de woorden die uit je mond komen. Want komt vanuit je hart en alles wat uit je mond komt heeft een werking als een magneet👂.

Wees niet verbaasd dat de vijand zich publiekelijk vertoont en manifesteert door mensen. Zo zie je met je eigen ogen met wie je te maken heb luister goed👂. Nu kan je bewust kiezen welke kant je op wilt gaan. Je weet wat je te doen staat. Wees niet bang want Ik ben Heer, ruler over EVERYTHING

No responses yet

Geef een reactie